JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle ICT-alan ammattilaiselle. Tarjoamme näköalapaikan ICT-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin.

Haemme

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

työskentelemään asiakkaallamme pitkäaikaisessa (noin 8 kuukautta) projektitehtävässä Helsingin kanta-kaupungin alueella. Loppuasiakkaana on julkissektorilla toimiva finanssialan organisaatio.

Työtehtävät muodostuvat klo 7.00 – 19.00 välille ajoittuvista vuorotöistä ja ovat luonteeltaan IT-ympäristön valvonta-, operointi- ja ongelmanselvitystehtäviä.

Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta järjestelmäasiantuntijana toimimisesta sekä vahvaa osaamista ja käytännön kokemusta seuraavista

  • Windows palvelinten asennus, ylläpito ja ongelmanselvitys
  • Windows Server ja Active Directory
  • IT-ympäristöjen tuotannon valvonta ja operointi
  • Microsoft SCCM operointi ja ajojonojen hallinta
  • Dokumentointitaidot
  • Asiakaspalvelutaidot

Eduksi katsotaan lisäksi osaaminen ja kokemus Microsoft SQL Server ja VMWare virtualisointiratkaisuista.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa tietoteknistä koulutusta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi olet tiimityökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät viestintätaidot. Tehtävään valittavalle tehdään turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, jossa ansiotasosi muodostuu asiakastyön määrän ja asiakaslaskutuksesi pohjalta. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi työn ohessa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Juha Hyvärinen joko puhelimitse numerosta 0505922164 tai sähköpostilla osoitteesta juha.hyvarinen(at)nico.fi.

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi

Hakuaika alkaa: 19.12.2017 Hakuaika päättyy: 18.01.2018
Hakukriteerit
Paikkakunta
Yritys
Nico