TESTAAJAA/TESTAUSSUUNNITTELIJAA

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on perustettu 2000. Nicon toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle ICT-alan ammattilaiselle. Nico kuuluu Fujitsu konserniin.

Haemme asiakkaallemme

TESTAAJAA/TESTAUSSUUNNITTELIJAA

julkishallinnon sovellusprojektiin. Hankkeessa toteutetaan räätälöity asiakas- ja asianhallinnan järjestelmä MS Dynamics + MS .NET teknologioihin pohjautuen. Toteutusvaiheen arvioitu päättymisajankohta on lokakuu 2018 ja tuotantokäytön aloitus tapahtuu keväällä 2019.

Työ tehdään asiakkaan hanketoimistossa Tikkurilassa osana toimittajan testaustiimiä. Tehtävät sisältävät testitapausten laatimista, testaamista ja testitulosten raportointia sekä myöhemmin testiautomaation toteuttamista, mikäli valittavalla henkilöllä on soveltuvaa osaamista. Sujuva suomen kieli on pakollinen vaatimus.

Osaamisvaatimuksena on vähintään 3 vuoden kokemus testaussuunnittelijana/testaajana (testitapausten laatiminen ja testaus). Kokemus testiautomaatiosta katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme kokemusta MS TeamFoundationServeristä testauksen suunnittelun/tehtävän ja havaintojen hallinnan välineenä.

Tehtävään valittavan henkilön työnantaja on Nico, joka tarjoaa asiakkailleen kokeneita ja osaavia asiantuntijoita IT-alan eri rooleihin ja osaamisalueisiin. Tässä tehtävässä olet osa emoyhtiömme Fujitsun palvelutiimiä, jonka vastuulla on järjestelmän toimitus kokonaisuudessaan julkishallinnon organisaatiolla.

Jos olet yrittäjähenkinen ict-alan ammattilainen, niin Nico voi olla unelmiesi työpaikka. Me tarjoamme kiinnostavan ja palkitsevan toimintamallin kokeneille ammattilaisille. Nicossa pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten asiakasprojekteihin ja pääset myös nauttimaan vastuulla ansaitusta vapaudesta. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, erinomaiset työskentelyolosuhteet ja mukavan työyhteisön. Meillä saat käyttöösi monipuoliset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Apply for this job -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hyvärinen, juha.hyvarinen(at)nico.fi

Katso myös www-sivuiltamme osoitteessa www.nico.fi

Hakuaika alkaa: 14.11.2017 Hakuaika päättyy: 15.12.2017
Hakukriteerit
Paikkakunta
Yritys
Nico