OHJELMISTOKEHITTÄJÄ, PILVIASIANTUNTIJA, TESTIAUTOMAATIOASIANTUNTIJA

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on erikoistunut ICT-osaajien resursointiin ja rekrytointiin. Ymmärrämme digitaalisen maailman osaamiset ja roolit. Löydämme parhaat asiantuntijat määräaikaisesti vuokralle tai pysyvään tarpeeseen rekrytoitavaksi. Kauttamme löytyy niin valmiit osaajat kuin myös tulevaisuuden tähdet. Autamme asiakasta tunnistamaan sopivat henkilöt ja luomaan polun kyvykkyyksien kehittämiseksi uusiin digitaalisiin teknologioihin ja menetelmiin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin.

Haemme Pääkaupunkiseudulle useita

OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ

AWS PILVIASIANTUNTIJOITA

TESTIAUTOMAATIOASIANTUNTIJOITA

mielenkiintoisiin hankkeisiin ja työpaikkoihin. Monet asiakkaamme ovat modernisoimassa liiketoimintaansa ja tietojärjestelmäarkkitehtuuriansa, ja sen myötä kehittävät uusia digitaalisia palveluita ja tuotteita asiakkailleen ja kumppaneilleen. Haemme osaajia työskentelemään muun muassa seuraavan tyyppisiin tilanteisiin:

Siirtyminen pilvipalveluihin

Asiakkaamme tavoitteena on siirtää nykyiset palvelin- ja ohjelmistoympäristöt pilvipalveluihin automaation, continuous deliveryn,Infra as a code, servless sekä pay as you go mallin mahdollistamiseksi.

API-arkkitehtuurin ja -ekonomian toteuttaminen

Asiakkaamme siirtyy pilvipalveluihin ja samalla muuttaa sovellusarkkitehtuuriaan API-pohjaiseksi.Tavoitearkkitehtuurin myötä luodaan uusia API:en kautta käytettäviä palveluita organisaation sisäisille ja ulkopuolisille käyttäjille sekä kumppaneille. Samoin lisätään ulkopuolisten business API operaattoreiden tarjoamien API-palveluiden käyttöä siellä missä mahdollista.

Ohjelmistokehityksen modernisointi ja automatisointi

Asiakkaamme siirtyy käyttämään DevOpsia, Continuous deliverya, testiautomaatiota ja pilvipalveluiden operointia automatisoidusti.

Uusien teknologioiden mahdollisuuksien tutkiminen

Asiakkaamme selvittävät tekoälyn(AI), koneoppimisen(Machine learning) ja lohkoketjun(Blockchain) mahdollisuuksia luoda uudenlaista liiketoimintaa ja toimintatapoja tulevaisuuden toimintaympäristössä. Samoin selvitetään olemassa olevia ratkaisuja, palveluntarjoajia ja tehdään proof of concepteja.

Olet erinomainen ehdokas tehtäviin, jos

-sinulla on noin 2-3 vuoden työkokemus ohjelmistokehityksestä

-haet urasi toista työpaikkaa, joka tarjoaa hypyn eteenpäin

-halu ja kyky kehittää itseäsi niin kouluttautumisen kuin itseopiskelun kautta uusiin osaamisiin

-haluat tehdä yhteistyötä niin organisaation sisäisten kuin ulkoistenkin

Nicon kautta sinulla on mahdollisuus edetä urallasi kolmea polkua hyödyntäen:

1. Voit rekrytoitua suoraan asiakkaamme palvelukseen.

2. Voit aloittaa ensin meidän työntekijänä ja siirtyä myöhemmin asiakkaallemme.

3. Voit tulla Nicon työntekijäksi, jolloin sinulla on vapaus valita projektisi ja sovittaa vapaa-aika ja työ yhteen haluamallasi tavalla.

Etsitpä suurta ja vakaata työnantajaa tai pienempää start up -yritystä, teetpä mieluimmin tuotekehitystä sisäisessä tiimissä tai vaihdat asiakasprojektia aika-ajoin konsulttina, meiltä voit löytää seuraavan työpaikkasi.

Avaa urakeskustelu kanssamme! Laita CV:si ja yhteystietosi meille! Kutsumme sinut tapaamiseen, joka ei ole perinteinen haastattelu, vaan tasavertainen keskustelu sinun osaamisistasi, kokemuksestasi sekä tulevaisuuden työura- ja kehittymistoiveista. Jaamme mielellämme osaamisemme ja kokemuksemme tulevaisuuden digitaalisen maailman kehityssuunnista ja asiakastarpeista sekä sen luomista uramahdollisuuksista asiakkaissamme. Tapaamiset järjestämme Helsingin Pitäjänmäellä sijaitsevassa emoyhtiömme Fujitsun toimitiloissa ja tarjoamme sinulle Fazer inhouse kahvilastamme maistuvat juomat ja purtavat.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hyvärinen, juha.hyvarinen@nico.fi.

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi.

Hakuaika alkaa: 08.11.2017 Hakuaika päättyy: 23.12.2017
Hakukriteerit
Paikkakunta
Yritys
Nico