ACTIVE DIRECTORY ASIANTUNTIJA

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle ICT-alan ammattilaiselle. Tarjoamme näköalapaikan ICT-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin.

Haemme

ACTIVE DIRECTORY ASIANTUNTIJA

työskentelemään julkishallinnon asiakkaallamme pitkäaikaisessa projektitehtävässä Helsingin kanta-kaupungin alueella.

Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta Active Directoryn suunnittelusta ja hallinnasta, sekä vahvaa osaamista ja käytännön kokemusta seuraavista

  • Asiantuntijana toimimisesta IT-infraprojekteissa ja palveluiden ylläpidossa
  • Laajaa ymmärrystä Microsoft -pohjaisesta IT-infrastruktuurista
  • PKI, LDAP, Kerberos
  • DNS, DHCP
  • Luottosuhteet

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa tietoteknistä koulutusta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi olet tiimityökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät viestintätaidot. Tehtävä edellyttää turvallisuusselvityksen läpäisemistä sekä Suomen kansalaisuutta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, jossa palkkaus muodostuu erikseen sovittavista projektitoimeksiannoista sekä niiden mukaisista asiakastuntimääristä ja -laskutustasosta. Ensimmäinen toimeksianto on 6 kuukauden pituinen. Mahdollinen jatko-optio päätetään myöhemmin työssä menestymisesi ja asiakkaan jatkotarpeen pohjalta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Juha Hyvärinen joko puhelimitse numerosta 0505922164 tai sähköpostilla osoitteesta juha.hyvarinen(at)nico.fi.

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi

Hakuaika alkaa: 06.11.2017 Hakuaika päättyy: 20.12.2017
Hakukriteerit
Paikkakunta
Yritys
Nico