SHAREPOINT JA OFFICE365 ASIANTUNTIJA

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle ICT-alan ammattilaiselle. Tarjoamme näköalapaikan ICT-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin.

Haemme Helsinkiin

SHAREPOINT & OFFICE365 ASIANTUNTIJAA

Nicon asiakkaalle finanssisektorille pitkäaikaiseen (useiden vuosien)toimeksiantoon.

Tehtävänäsi on vastata asiakkaan SharePoint-ympäristöjen hallinnoinnista sekä niihin liittyvistä häiriöiden ja ongelmien selvitystöistä. Suunnittelet ja toteutat ympäristöjen konfigurointimuutokset. Seuraat säännöllisesti lokeja ja reagoit niissä esiintyviin poikkeamiin ja virheisiin. Tuotat asiakkaalle proaktiivisesti heidän ympäristöjään koskevia kehitysehdotuksia. Et pelkää tarttua myöskään muihin infraongelmiin asiakkaan niin halutessa.

Tehtävä edellyttää

  • vankkaa kokemusta SharePoint-farmien hallinnasta, asennuksista, konfiguroinnista sekä vianselvityksestä
  • osaamista SharePoint-infrastruktuurin parhaista käytännöistä
  • osaamista Office365 pilvipalvelusta
  • Windows- ja SQL palvelimien admin kokemusta.
  • mahdollisuutta työskennellä päivittäin asiakkaan tiloissa

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa tietoteknistä peruskoulutusta, esimerkiksi AMK insinööri tai IT tradenomi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi olet tiimityökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät viestintätaidot.

Nico tarjoaa erinomaisen työympäristön kansainvälisessä konsernissa sekä joustavan työsuhdemallin. Meillä voit sovittaa työn ja vapaa-ajan yhteen. Työaika ja ansiotaso muodostuu asiakashankkeiden ja sinun toiveidesi pohjalta. Voit vaikuttamaan tuleviin projekteihisi. Toiveesi roolistasi hankkeissa huomioidaan aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi sekä tulevaisuuden tavoitteidesi pohjalta.

Työyhteisö muodostuu kokeneista osaajista, joiden kanssa pääset verkostoitumaan sekä kehittämään osaamistasi niin asiakashankkeissa kuin osaajayhteisöissä. Työssäoppiminen on Nicossa olennainen osa tehtävänkuvaa. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua työtehtävien mukaisesti vuosittain varatun koulutusrahan myötä. Nicon työntekijöiden työssäjaksamista ja vapaa-ajantoimintaa tuetaan usean liikunta- ja kulttuurikerhon muodossa.

Nicossa asiakas asetetaan etusijalle. Olemme innovatiivisia, mutta toimimme järjestelmällisesti tuottaen asiakkaillemme jatkuvasti lisäarvoa. Jokainen Nicon työntekijä luo oman menestyksensä asiakashankkeiden kautta. Asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla ja asiantuntijamme työllistyvät uusiin mielenkiintoisiin ja haastaviin projekteihin usein edellisen asiakkaan suositusten perusteella. Määrittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tehtävät ja tavoitteet toimeksiannoille. Annamme jokaiselle mahdollisuuden saavuttaa tavoitteet itsenäisesti. Olemme kiinnostuneita ammattimaisesta työtavasta sekä työn tuloksista ja asiakastyytyväisyydestä.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hyvärinen, juha.hyvarinen@nico.fi.

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi .

Hakuaika alkaa: 06.11.2017 Hakuaika päättyy: 20.12.2017
Hakukriteerit
Paikkakunta
Yritys
Nico