ESIMIES/REKRYTOINTIKONSULTTI NICOON

Haemme kokenutta it-alan esimiestä/rekrytointikonsulttia äitiyslomasijaiseksi Nicoon Helsinkiin.

Tehtävät alkavat 25.9.2017 ja jatkuvat tämänhetkisten suunnitelmien mukaan noin 13 kk. Nico on kasvuhakuinen yritys ja on mahdollista, että työtehtävä vakinaistuu äitiyslomasijaisuusjakson jälkeen.

Nicon rekrytoivana esimiehenä sinulla on kyky ymmärtää asiakkaiden it-osaajatarpeet sekä taito yhdistää menestyksekkäästi it-alan työt ja ammattilaiset. Tehtäviisi kuuluu systemaattisen asiakasyhteydenpidon lisäksi oman alansa parhaiden osaajien hakeminen, haastattelu, rekrytointi, resursointi sekä esimiestyö. Toimit Nicon henkilöstöpalveluliiketoiminnan johtotiimin jäsenenä ja kehität toimintaamme yhdessä muiden nicolaisten kanssa.

Arvostamme kokemusta
• Vastuullisista asiakaspalvelutehtävistä
• It-alan rooleista ja -osaamisista
• It-alan esimiestehtävistä ja rekrytoinnista
• Henkilöstöpalvelualasta
• Suuryritysten it-osaajatarpeista

Sinulla on asiakaslähtöinen työskentelytapa ja sujuva englannin kielen taito.

Lisäksi arvostamme kykyä verkostoitua, innostaa ja vaikuttaa – myös sosiaalisessa mediassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa motivaatiota asiakaskontaktointiin, rekrytointiin ja esimiestyöhön eli myyntihenkisyyttä ja intoa ihmisläheiseen työhön. Koet iloa kun saat yhdistettyä asiakkaidemme hankkeisiin sopivat tekijät ja tekijöille mieluisat työt. Toivomme sinulta systemaattisuutta ja itsenäistä, ratkaisukeskeistä työotetta sekä kykyä toimia yhteistyössä tiimimme muiden jäsenten kanssa. Otat mielelläsi haltuun kokonaisuuksia, myynnistä lopulliseen rekrytointiin. Et turhaudu kansainvälisen konsernin prosesseista, etkä toisaalta vierasta pienemmän yrityksen rentoa ja käytännönläheistä toimintaa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan it-alaan, hauskoja ja vaihtelevia työpäiviä mainioitten asiakkaiden ja kollegoiden seurassa sekä valmiit puitteet työn tekemiseen. Pääset mukaan vaikuttamaan Nicon kasvuun ja menestykseen.

Nico on Fujitsun omistama ict-alan rekrytointeihin ja resursointeihin erikoistunut yritys, jolla on yli viidentoista vuoden kokemus toimialalta. Omia työntekijöitä meillä on tällä hetkellä noin 100 ja toimimme Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Lisätietoja ja yhteydenotot: Tarmo Antila, p. 0500-447024 tai s-posti: tarmo.antila@nico.fi

Lisätietoja Nicosta: www.nico.fi

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.8. mennessä oheisen Apply for this job -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Hakuaika alkaa: 10.08.2017 Hakuaika päättyy: 31.08.2017
Hakukriteerit
Paikkakunta
Yritys
Nico