SAP ABAP OHJELMOIJA

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle ICT-alan ammattilaiselle. Tarjoamme näköalapaikan ICT-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin.

Haemme

SAP ABAP OHJELMOIJAA

työskentelemään asiakkaallamme pitkäaikaisessa (usean vuoden) projektitehtävässä Helsingin keskustan tuntumassa.

Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta SAP-ympäristöistä ja ABAP-ohjelmoinnista. Valittava henkilö koulutetaan Outsystems (www.outsystems.com) -nimiseen tuotteeseen SAP:n toimintojen ja palveluiden tuomiseksi moderneilla web- ja mobiilikäyttöliittymillä saatavaksi. Käyttöliittymien suunnitteluosaaminen tai halu kehittyä alueella katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa tietoteknistä koulutusta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi olet tiimityökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät viestintätaidot.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, jossa ansiotasosi muodostuu asiakastyön määrän ja asiakaslaskutuksesi pohjalta. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi työn ohessa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Juha Hyvärinen joko puhelimitse numerosta 0505922164 tai sähköpostilla osoitteesta juha.hyvarinen(at)nico.fi.

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi

Hakuaika alkaa: 05.05.2017 Hakuaika päättyy: 22.05.2017
Hakukriteerit
Paikkakunta
Yritys
Nico